Kasvattajat: Jollypet-alusta on emälle ja pennuille turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto

Kasvattajat: Jollypet-alusta on emälle ja pennuille turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto

Synnytys on sotkuista puuhaa, luonnollisesti. Emän urakkaa synnytyksessä emme voi juurikaan helpottaa, mutta pentulaatikon siistinä pitoa sitäkin enemmän. Jollypet -alustan avulla synnytys ja pentulaatikon puhtaanapito sujuvat helpommin ja hygieenisemmin. Jollypet -alusta on emälle ja pennuille myös turvallinen vaihtoehto.

Perinteiset pentulaatikon kuivikkeet kuten täkit, matot, vaahtomuovipatjat ja sanomalehdet päätyvät usein silpuksi jo ennen ensimmäisen pennun syntymää. Koiranomistajat tietävät, että minkä koira repii se valitettavan usein myös nielee. Tästä syystä revityt paperit ja tekstiilit voivat olla jopa vaaraksi nartulle ja pennuille. Sen lisäksi ne ovat huomattavan epähygieenisiä, ja jatkuvassa käytössä työläitä pitää puhtaana. Sanomalehdistä irtoaa lisäksi mustetta, jota tarttuu sekä emään että pentuihin, ja kastuessaan ne alkavat nopeasti myös haista.

Jollypet –alusta toimii niin hyvin kuin synnytysalusta voi toimia

Käyttömukavuus on puhtautta, kestävyyttä ja turvallisuutta:

Kestävyys

Emän käyttäytyminen synnytyksessä on hyvin yksilöllistä. Toiset valmistautuvat synnytykseen kaikessa hiljaisuudessa, useimmat kuitenkin ”petaavat”.  Jollypet -synnytysalusta kestää nartun käsittelyssä reiluakin raapimista.

Hygieenisyys

Alustan puhtaanapito on lähes vaivatonta. Patjan päällä käytettävän ja helposti vaihdettavan, konepestävän materiaalin lisäksi makuualusta on helppo ja nopea pyyhkiä kostealla rätillä jo synnytyksen aikana, ja myöhemminkin pentujen kasvaessa.

Alusta itsessään ei ime hajuja, joten puhdistuksen jälkeen se on täysin tuoksuton, mikä tekee siitä ihanteellisen sisätiloissa.

Patja on 100% kosteutta läpäisemätön, joten alustan ja pentulaatikon voi sijoittaa myös suoraan puulaittialle.

Turvallisuus

Patjasta ei irtoa mitään, joten se ei myöskään allergisoi – toisin kuin sanomalehtien painomuste saattaa tehdä.

Patjan pinta ei luista – näin viimeisillään olevan nartun liukastumisriski sen hyöriessä pentulaatikossa on huomioitu ja minimoitu. Myös pentujen liikkuminen helpottuu, kun niillä on tukeva ja pitävä alusta.

Patjassa ei ole kahvoja tai muita ulokkeita, jotka lisäisivät houkutusta pureskeluun.

Säilytys

Kun patjaa ei tarvita, sen voi ripustaa koukkuun tai laittaa rullalle. Materiaali on säänkestävää, joten patjaa voi säilyttää myös kylmässä varastossa.

 

          

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *