Jollypet -makuualusta kotikäytössä

Jollypet -makuualusta kotikäytössä

Jollypet-alusta on paikallaan myös kotikäytössä. Patja on mukavasti pehmustettu makuualusta mille tahansa koiralle, mutta sen lisäksi se toimii erilaisissa tilanteissa kuten toipilaan patjana, vanhan koiran petinä, tai juoksuisen nartun helposti puhdistettavana alustana. Jos koiran yllättää vatsatauti, Jolllypet-alusta on käyttökelpoinen ja helppohoitoinen myös niissä tilanteissa.

Koska patjaan ei tartu koirankarvaa, kuolaa, tai muutakaan likaa, ei siihen jää myöskään ikäviä tuoksuja. Kaikissa olosuhteissa alustan puhdistus onnistuu kuivalla tai kostealla pyyhkien, tai tarvittaessa  juoksevan veden alla.

Jollypet-alusta on helppo ja kätevä ottaa  mukaan koiratapahtumiin, mökille, eräretkille, asuntovaunuun jne. Mukaan ei tarvita varamattoja, koska Jollypet-alusta on tarvittaessa helppo ja nopea puhdistaa. Se kestää mukana kaikissa sääoloissa ja keveytensä vuoksi se ei aiheuta juurikaan lisäpainoa.

Taipuisuutensa ansiosta Jollypet-alusta sopii auton”peräkontin” lisäksi myös takapenkillä matkustaville koirille. Alustan reunassa olevat purjerenkaat helpottavat paikoilleen kiinnittämistä.

 

       

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *