Tmi Mari Kolkkala: koiraurheilijasta koira-ammattilaiseksi

Tmi Mari Kolkkala: koiraurheilijasta koira-ammattilaiseksi

Mari Kolkkala on koiraurheilija ja koiransa Boxlee Hangmanin kanssa vuoden 2014 Rottweilereiden Maailman Mestari. Rakkaasta harrastuksesta on tullut ammatti, sillä Mari on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, ja tarjoaa koirahieronta- ja fasciamanipulaatio -hoitojen lisäksi myös koirankoulutuspalveluita.

 

Jollypet-alusta tutuksi ystävän kautta

Jollypet-alustoihin Mari tutustui ystävän luona, jonka käytöstä löytyivät sekä koirakärrypatjat, että synnytys- ja pentualustat. Patja tuntui sopivalta myös koirahierojan tarpeisiin, joten Mari päätti ottaa kokeeksi samanlaisen omaan työhönsä, hieronta-alustaksi. Pian 120x120cm alusta sai seuraa 60x90cm kärrypatjasta.

Mari on tyytyväinen löytöönsä: -”Kärrypatjakin siis tuli yrityksen käyttöön. Pienemmän alustan tarvitsin trimmauspöydälle, jota käytän pieniä koiria hierottaessa. Olen kovati tykännyt alustoista! Ne ovat helppoja pitää puhtaana. Koirankarvat niin kuin muutkin liat irtoavat nopeasti puhdistettaessa. Vaikka alustat ovat suhteellisen ohuita, niiden päällä on miellyttävän pehmeä istua. Alusta ei hiosta eikä ole liukas, mutta kuitenkin makuulla olevaa koiraa on helppo tarvittaessa hieman liikutttaa.”

Koirat pääsevät Marin ammattitaitoiseen käsittelyyn Virroilla ja lähiympäristössä.

Tmi Mari Kolkkala / Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *